Online-programma: 'Jij bent de Sleutel'

Laat me met een belangrijke vraag in huis vallen: wat maakt dat je settelt voor het leven dat je op dit moment hebt? Met andere woorden: wat maakt dat je denkt dat alles wat je nog zou willen niet kunt krijgen?

Ik ben Paul Kuipers en ik ben life coach en Mind Expert. En voor alle duidelijkheid: voorgaande vraag was een retorische vraag. Want ik wéét wat ervoor zorgt dat jij settelt voor jouw leven zoals het nu is. Ik weet ook hoe het komt dat jij niet voor meer durft te gaan, want ik ben daar zelf ook geweest. Daarom wil ik jou heel graag de sleutel aanreiken: mijn nieuwe online-programma met de heel toepasselijke titel: ‘Jij bent de sleutel’. Want je hebt wel degelijk alles al in jou zitten wat je nodig hebt om jouw allermooiste, gelukkigste en krachtigste leven te leiden. En dit met alles wat je op dit moment nog wil, maar nog niet hebt.

"Life is a journey and only you hold the key."

6 modules om het hoogste potentieel in jezelf te ontgrendelen

Ik neem je mee doorheen 6 unieke modules boordevol inzichten en inspiratie die jou gaan helpen om de sleutel in jezelf terug te vinden én te gebruiken. Want wij denken zo graag dat we iets niet kunnen. Maar wat als ik jou zou zeggen dat alle excuses die wij gebruiken om iets niet te kunnen, dat dat één voor één leugens zijn? Sterker nog: in dit programma laat ik je zien waarom je niet hebt wat je zou willen hebben, en hoe je dit oplost. En nee, ik verzin dit niet want ik heb het zelf ontdekt. Ik deel daarom heel graag de manier waarop ik dit heb gedaan, met jou. Want daaruit is de sleutel opgebouwd: krachtige inzichten en bouwstenen uit mijn eigen traject. En als ik het kan, dan is het voor jou zeker mogelijk, mits de juiste begeleiding.

Jij bent de sleutel naar een succesvol leven en hoe mooi zou het zijn als je je beste leven ooit zou kunnen ontgrendelen? Je bent slechts één stap verwijderd van die beslissing. Ik kijk er naar uit om je te helpen bij je droomleven.

Maak je keuze uit mijn 3 Online Pakketten:

Pakket 1: Het volledige programma (6 modules)

In dit pakket krijg je toegang tot het volledige programma op mijn Studentenplatform. Wekelijks opent er een nieuwe module op het Studentenplatform, zodat je ruim de tijd krijgt om de modules met bijhorende oefeningen op jouw tempo af te werken. Opgelet: in dit pakket is er géén support voorzien. Daarom is dit pakket geschikt als je graag op je eigen tempo zonder extra hulp het programma doorwandelt.

Prijs incl. btw: €671,55

"Ontgrendel je maximale potentieel met dit transformerende programma."

Pakket 2: Het volledige programma (6 modules) + Support Calls 

In dit pakket krijg je toegang tot het volledige programma op mijn Studentenplatform, zoals hierboven beschreven. Daarnaast zal er tweewekelijks op woensdag een online Support Call plaatsvinden waarin ik jouw vragen beantwoord die je op voorhand kan indienen.

Prijs incl. btw: €940,17

"Maak gebruik van de extra Support om je resultaat te boosten."

Stap in jouw persoonlijke groeireis met mijn krachtigste programma ooit!

🌟 Wil jij échte transformatie ervaren?

Pakket 3 combineert een online-programma met 8 online 1-op-1 coachingsessies met mij. Dit is dé sleutel tot blijvende verandering en groei!

In dit all-in pakket geniet je, naast het online-programma, van 8 online 1-op-1 coachingsessies met mij. Dit is mijn krachtigste programma, want de persoonlijke coaching in combinatie met het online-programma is transformerend. Het leren en coachen tezamen zorgt voor een blijvend effect. Om te ontdekken of dit pakket iets voor jou is, kun je nu eerst een gratis kennismakingsgesprek met mij boeken.

Daarnaast krijg je toegang tot het volledige programma op mijn Studentenplatform met de tweewekelijkse Support Calls op woensdagavond, zoals beschreven hierboven.

"De reis naar je mooiste leven start hier. Zet nu de stap naar de 2.0 versie van jezelf."

Vraag hier je gesprek aan voor mijn all-in programma (Pakket 3),
zodat we samen kunnen werken op jouw reis naar je maximale potentieel.
Tot binnenkort!