Boek mij als inspirerende spreker:

Ben je op zoek naar een spreker? Misschien een inspirerende spreker, een spreker met een uniek verhaal? Je kan me boeken als spreker voor bedrijven, seminars, business events, scholen en instanties.

Er zijn een reeks onderwerpen waar ik over spreek. Al deze onderwerpen gaan altijd gepaard met jarenlange kennis, ervaring en zijn altijd gebonden aan wie ik ben, wat ik doe en waar ik voor sta. Alle thema’s waar ik over spreek zijn altijd te herleiden naar mijn persoonlijke verhaal, met persoonlijke voorbeelden, waardoor een spreekbeurt of een lezing direct al persoonlijk wordt gemaakt en een verbinding legt met jouw publiek. Ongeacht hoe groot of klein het publiek is. Soms ontroerend, soms met een beetje humor en bovendien altijd inspirerend en blikverruimend.

Gelieve hiervoor contact op te nemen via onderstaand formulier en dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

"Be the change that you wish to see in the world.”

Neem contact op met mij

Heb je een vraag en zoek je antwoord?
Wil je je situatie met mij bespreken?
Wil je meer weten over personal coaching?

Vul je gegevens in en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op met jou!

IMG_8882~photo 2